dilluns, 30 de març de 2020

RECOMANACIÓ LITERÀRIA 1

AQUESTA PRIMERA SETMANA, ELS LLIBRES MÉS RECOMANATS SÓN:JOAN: QUIN MUNT DE VEHICLES M'AGRADA PERQUÈ HI HA MOLTS TRANSPORTS.

MARC: SOM EL QUE PLANTEM AQUEST LLIBRE EL MIRO AMB EL MEU GERMÀ I LA MEVA MARE. PARLEM DE COM ENS SENTIM I QUE VOLEM PLANTAR AL NOSTRE HORT.

LIA: PÀNIC AL POBLE DELS MOCS! ÉS UNA FAMÍLIA MOC I VIUEN EN UNA CASA-NAS. PERÒ VA VENIR UN DIT GEGANT I ES VA EMPORTAR LA FAMÍLIA DE L'AVI MANDONGUILLA. TENIEN POR I VAN MARXAR AL POBLE DE LES CAQUES PERQUÈ AIXÍ EL DIT NO POGUÉS ENTRAR.

ALMUDENA: LA GALLINETA PELROJA ÉS UN DELS MEUS CONTES PREFERITS. M'AGRADA PERQUÈ LA GALLINETA S'ESFORÇA MOLT MALGRAT NINGÚ L'AJUDI.

ÀNGELA: AIXÍ ÉS EL MEU COR. AQUEST CONTE M'AGRADA MOLT PERQUÈ PARLA DE LES EMOCIONS I ENS EXPLICA QUE LI PASSA DEPENENT DE COM ES SENT.

CARLA: L'ANIVERSARI A L'ESCOLA, M'AGRADA PERQUÈ M'AGRADA MOLT CELEBRAR EL MEU CUMPLE AL COLE AMB ELS AMICS.

EMMA: EL MONSTRE DE COLORS, M'AGRADA PERQUÈ PARLA D'UN MONSTRE QUE VA PASSANT PER LES DIFERENTS EMOCIONS I UNA NENA LI AJUDA A ORDENAR-LES.

NATÀLIA: LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP. M'AGRADA EL CONTE PERQUÈ ÉS MOLT DIVERTIT I LA VACA ÉS MOLT GRACIOSA.

ISABEL: DE GRAN VULL SER...UNA FADA. M'AGRADA PERQUÈ ÉS UNA NENA QUE EL SEU SOMNI SERIA SER UNA FADA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada